panyimpenan Solar Energy

Babagan awake dhewe

Katrangan singkat:

Didegake ing taun 2012, Xinya Wisdom New Energy Co., Ltd. minangka produsen produk panyimpenan energi mikro skala gedhe sing nggabungake R&D, manufaktur, dodolan lan layanan.

Produk panyimpenan energi dadi luwih populer ing saindenging jagad, kita wis nguwasani sebagian besar pasar domestik, lan saiki fokus ing pasar global lan entuk asil sing apik.

Perusahaan kita netepi semangat perusahaan "njupuk ilmu pengetahuan lan teknologi minangka pandhuan, inovasi kanggo pangembangan, kualitas kanggo kaslametan, lan kejujuran kanggo para pelanggan", lan ngetrapake filosofi bisnis "wong-oriented, inovasi teknologi, lan pelanggan pisanan", welcome kanggo kerjo bareng karo kita.

  • 2323c898
  • 69928e07

HOT SELLING

Katrangan singkat:

* Desain blok bangunan bisa digunakake kanthi kombinasi, ngasilake daya sing luwih kasedhiya, kanthi kabel kurang, instalasi lan karya liyane, sing trep kanggo pangguna.

* Kanthi desain blok bangunan pamisah lan desain gesper, kapasitas tambah kanthi baterei sing didadekake siji lan ditumpuk, sing biasane bisa digunakake kanthi docking colokan ndhuwur lan ngisor.

* Sambungan sing trep, kolokasi gratis lan fleksibel.

*MPPT
MPPT sing dibangun ing (Maximum Power Point Tracking) bisa ndeteksi voltase generasi daya saka panel surya ing wektu nyata, lan nglacak voltase paling dhuwur lan nilai saiki (VI), supaya sistem bisa ngisi baterei kanthi output daya maksimum. .

d7d09164
  • byd_logo
  • dr_logo
  • LOGO CATL